Bjørn tester PixelPumper

Untitled Blog Post Name

Det har vært veldig lite liv på denne bloggen i det siste. I det hele tatt, egentlig.

Det er trolig et tegn på at jeg har nok å gjøre her i verden. Og det har jeg jo. Jeg fant drømmejobben min for et par år siden, og siden har det å jobbe vært gøyere enn å drive med sånt som dette. Ikke har jeg gjort stort på Twitter i det siste heller. Og Google+ tenker jeg ca. like mye på som på Orkut. 🙂 Stort sett nøyer jeg meg med å tulle litt med kjente på Facebook.

Denne minimale notisen er mest av alt et tegn på at jeg har oppdaget PixelPumper, en WordPress-editor for OSX. Den er altså en test. Vi får se om den gir mersmak.

One thought on “Bjørn tester PixelPumper

  1. blarsen Post author

    PixelPumper suger sure sokker, forresten. Markupen den genererer er så tåpelig dårlig at utvikleren skulle hatt ris. Flere ganger.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *