Jeg har blitt eldre

Det har sine gode sider, blant annet fikk jeg en iPad mini i bursdagsgave av min elskede. Og da må WordPress-klienten testes.

Veldig … spartansk denne, med en toolbar som har basic formattering men editoren viser rå HTML. Og det finnes ingen valg for innlysende ting som “sett inn bilde her”. Hrmf. Men den fungerer nå i alle fall – mer enn en kan si om en del andre.

… så jeg lette rundt litt og kom over “Posts” som jeg tester nå. Ser veldig mye bedre ut enn den offisielle klienten, og at den er gratis skader ikke. 

Den har bildestøtte, men kan ikke grabbe bilder rett fra kameraet. I motsetning til mye annet jeg har prøvd har den både what-you-see-is-kinda-similar-to-what-you-might-get (WYSIKSTWYMG) mode, preview mode OG HTML mode. Jeg synes jeg begynner å lukte en vinner…

Tada! (Knipset med Photobooth på macbooken min, overført med Dropbox, redigert med Lightroom med iPaden, og importert inn i Posts. Begynner å få dreisen på disse datagreiene.)

HTML-markupen som Posts genererer er også helt kurant. Hurra!

Det eneste jeg savner nå for å bruke iPad som bloggeplattform er et skikkelig virtuelt tastatur, men det kommer vel med snøen tipper jeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *